Κρυσταλλοθεραπεία

Οι ‘’μαγικές’’  δυνάμεις των Kρυστάλλων! 

 Πλάσματα με προστατευτικές, θεραπευτικές και ελκτικές ιδιότητες!!      

Οι κρύσταλλοι έχουν ψυχή και ενέργεια γιατί μέχρι να  φτάσουν στη μορφή πους τους βλέπουμε περνάνε εκατομμύρια χρόνια μέσα στην αγκαλιά της μάνας γης, οπότε παίρνουν μέσα τους όλη την ενέργεια και τη σοφία της. 

Με την κατάλληλη προετοιμασία (ενεργειακός καθαρισμός-φόρτιση-συντονισμός-προγραμματισμός) οι κρύσταλλοι μας δίνουν τις ενεργειακές , ευεργετικές τους ιδιότητες . Είτε το πιστεύουμε είτε όχι αυτοί δουλεύουν!

Τα πανέμορφα αυτά πλάσματα προγραμματίζονται για:

Θεραπεία σώματος, προστασία, αγάπη , αφθονία, χρήμα, τύχη κ.λ.π

Τ αρνητικά συναισθήματα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, και το άγχος μπλοκάρουν τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) του αιθερικού μας σώματος με αποτέλεσμα εάν αυτό εξακολουθήσει για καιρό σε συνδυασμό με την τοξικότητα που προκαλείται απ τον κακό  τρόπο ζωής, να εκδηλωθούν προβλήματα και στο φυσικό μας σώμα.

              

Οι κρύσταλλοι  λειτουργούν θεραπευτικά στο σώμα μας ξεμπλοκάροντας τα τσάκρας που νοσούν. Καθαρίζουν το ενεργειακό μας σώμα απ την συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια την οποία μετασχηματίζουν σε θετική. Έτσι ξεμπλοκάρουν το φυσικό μας σώμα από οποιαδήποτε βρόμικη ενέργεια και επαναφέρουν τη χαμένη μας ψυχοσωματική ισορροπία. Όταν το ενεργειακό μας σώμα είναι καθαρό το φυσικό δύσκολα νοσεί. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο λέμε ότι όλες οι ασθένειες είναι ψυχοσωματικές..

Χαλαρώστε, αφεθείτε μ εμπιστοσύνη και απολαύστε τις θεραπευτικές ιδιότητες των υπέροχων αυτών πλασμάτων 

Oι κρύσταλλοι καθαρίζουν την αρνητική ενέργεια που φωλιάζει στο σώμα μας  (η οποία προκαλεί ψυχικά και σωματικά μπλοκαρίσματα) και  μας πλημμυρίζουν με ΗΡΕΜΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..!

Bάζοντας τους κρυστάλλους στη ζωή μας και χρησιμοποιώντας τους με σεβασμό, αγάπη και γνώση αποκτάμε ένα ισχυρό αρωγό σε όλες μας τις επιδιώξεις !!

Κρυσταλλοθεραπεία σώματος με τη βοήθεια του    εκκρεμές και των Κρυστάλλων διάρκειας 30’  20 ευρώ

<<ΟΙ Κρύσταλλοι λειτουργούν σαν μετασχηματιστές, τραβούν την αρνητική ενέργεια απ΄τα τσάκρα και μας τη γυρίζουν πίσω σε θετική.>>