Υπερτροφές Μέλλοντος

Souper- foods υπερσυμπυκνωμένες-αφυδατωμένες (σκόνη) σε κάψουλες για υγιείς και ασθενείς.

 

Κατάλληλες υπερτροφές για παιδιά κι εγκυμονούσες!

 

 

 

Ο φυσικός απλός τρόπος που μας εξασφαλίζει πραγματική υγεία σε όλα τα επίπεδα!!

                        

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ: ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ….
ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!

Πράγματι οι τροφές ήταν το φάρμακο μας αλλά μέχρι το 1.948. Από τότε η διατροφή μας, το νερό και η ατμόσφαιρα έχουν γίνει ένας πραγματικός εφιάλτης αφού απειλούν την υγεία μας με τα τοξικά που περιέχουν και δυστυχώς πολλές φορές τα επακόλουθα είναι δυσάρεστα…
ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΙΩΣΕΙΣ, ΕΛΕΙΨΗ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΘΛΙΨΗ. ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ , ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Τα βιολογικά προιόντα  δεν μας προστατεύουν αφού  το χώμα και το νερό είναι όξινα ( ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΑ ,ΧΛΩΡΙΟ ΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…) , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΘΑΡΑ….!

Τα βότανα και τα souper foods δυστυχώς επεξεργασμένα με τέτοιο που τα περισσότερα δεν αφομοιώνονται άρα δεν ‘’δουλεύουν’’…. (υπάρχει μέθοδος που τα εξετάζουμε, τρόπος που δείχνω στις Παρουσιάσεις που κάνω και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.)

Πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια η οποία, είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί.

Το μεγάλο μυστικό λοιπόν κρύβεται στο ΤΙ ΤΡΩΜΕ, ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΕΡΟ ΠIΝΟΥΜΕ και κατά συνέπεια στον ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες (επιστημονικές έρευνες), η διατροφή μας  θα έπρεπε να μας παρέχει:

Α) ΘΡΕΨΗ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Από τις τροφές που καταναλώνουμε , ο ανθρώπινος οργανισμός  θα έπρεπε να μπορούσε να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα έπρεπε να υπήρχαν στις τροφές μας εάν βέβαια και ο οργανισμός μας, είναι σε θέση να τα αφομοιώσει και να  τ’  απορροφήσει.  Αυτός είναι ο μεταβολισμός του οργανισμού.

Β) ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΉ και ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Επίσης οι τροφές θα έπρεπε να μπορούν να καθαρίσουν τον ανθρώπινο οργανισμό,  από όλες τις βλαβερές ουσίες. Εκεί στηρίζεται και η αρχή της αυτοίασης που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι το 1948. Γιατί από εκεί και μετά, και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερα, οι τροφές μας, έχουν χάσει τις βασικές και πρωταρχικές τους ιδιότητες. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι τώρα ποια τρώμε μόνο για να γεμίσουμε το στομάχι μας. Γιατί??

Γιατί η βιομηχανική επανάσταση έφερε την βιομηχανική μόλυνση, το νέφος, την αύξηση των καυσαερίων κλπ. Η ανάγκη για περισσότερη παραγωγή έφερε τα φυτοφάρμακα, τα χημικά λιπάσματα, χημικά πρόσθετα, τις μεταλλαγμένες τροφές, τους μεταλλαγμένους σπόρους, τις ζωοτροφές, τα ψεκάσματα κλπ. Τα πυρηνικά ατυχήματα ( μόνο από το Τσερνομπίλ, έπεσαν και απορροφήθηκαν από την γη βαρέα μέταλλα με ελάχιστο χρόνο ζωής 300.000 χρόνια). Προσθέστε και τις καταστροφές των δασών.

Ο πλανήτης μας λοιπόν νοσεί, επομένως και εμείς! Επίσης και οι πυρηνικές δοκιμές που γίνονται στη Μεσόγειο Θάλασσα που σκόπιμα μας αποκρύπτουν (έχουμε γεγονός ρήψης 200 βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου στα υδάτινα νερά). Αυτό σημαίνει ότι τα ψάρια Μεσογείου είναι μολυσμένα ..

Αποτέλεσμα: σύμφωνα με έρευνες, για να πάρουμε τα θρεπτικά συστατικά που υπήρχαν σε 1 κιλό σπανάκι πριν το 1948 τώρα χρειάζεται να φάμε 75 κομμάτια σπανακόπιτα το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ. Για να πάρουμε τα θρεπτικά συστατικά μίας ντομάτας, τώρα χρειάζεται να φάμε 5 καφάσια ντομάτες (και εφόσον είναι βιολογικές..)

Απίστευτο? Το καταλαβαίνουμε και από την γεύση που δεν υπάρχει ποια…

Απλά οι τροφές, δεν είναι ποια τροφές και όλα αυτά που τρώμε, όχι από επιλογή, αλλά επειδή βρίσκονται μέσα στις τροφές μας (φυτοφάρμακα, ψυχοφάρμακα μεταλλαγμένες ουσίες κλπ). δημιουργούν στον οργανισμό μας τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι η κύρια αιτία για την ραγδαία αύξηση όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων, αφού καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Μήπως έχετε παρατηρήσει τόσο την αύξηση των αυτοάνοσων νοσημάτων τον τελευταίο καιρό, όσο και την δημιουργία καινούργιων αυτοάνοσων? Μήπως έχετε κάποιον γνωστό σας που να νοσεί από κάτι αντίστοιχο ή που να έχει νοσήσει?

Αυτά δεν υπήρχαν παλαιότερα!. Καρκίνο κάποτε σπάνια ακούγαμε, τώρα  σπίτι παρά σπίτι έχει και έναν καρκινοπαθή.. Ασθένειες όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτης οστεοπόρωση, καρδιοπάθειες,  είναι σε έξαρση ακόμη και σε νέους ανθρώπους…!

Μήπως επίσης έχετε παρατηρήσει πόσοι συνάνθρωποι μας έχουν ψυχολογικά προβλήματα, άγχος ή/και προχωρημένη κατάθλιψη? Ακόμα και αυτό στις τροφές οφείλεται!!  Αφού το 80% των όσων τρώμε καταλήγουν στον εγκέφαλο μας.! Από την στιγμή που ο εγκέφαλος μας δεν τρέφεται σωστά και δεν οξυγονώνεται, παρουσιάζονται τα προβλήματα.

Όλα αυτά ελέγχονται και μπορείτε να ανατρέξετε στο  internet σε διάφορες πηγές όπως και το:

CODEX  ALIMENTARIUS  που αναφέρει ότι  το 93% του πληθυσμού της γης, θα αφανιστεί μέσω των  τροφών!  (Το έχουν υπογράψει 110 αναπτυγμένες χώρες).

Οι Ιατρικές όλου του κόσμου, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα διαφορετικά και όλες καταλήγουν στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ.!!!!  ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΧΗΜΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ…? ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΟΣΗΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ??
ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΟΣ-ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΄΄ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ..

(Για όσους ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε στις δωρεάν παρουσιάσεις που κάνω, στείλ΄τε μου το email και τ΄όνομα σας στο  email:  kappatoymaria@gmail.com

Στις Παρουσίασεις που γίνονται θα έχετε τη ευκαιρία να γνωρίσετε τον απόλυτα -φυσικό -απλό τρόπο που μπορούμε να κάνουμε καθημερινή αποτοξίνωση ώστε ν΄αποβάλλουμε τοξικά στοιχεία και βαρέα μέταλλα που απειλούν την υγεία μας, θα γνωρίσετε τον απλό -απόλυτα- φυσικό τρόπο που μας εξασφαλίζει υγεία, ενέργεια σε υψηλά επίπεδα, νεότητα, μακροβιότητα , χαρά κι ευεξία! ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα!.

(κρυμμένη γνώση που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια γραμμένη σε παγκόσμια Ιατρική βιβλιογραφία από τους μεγαλύτερους νομπελίστες ιατρούς και τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ερευνητικά, ιατρικά εργαστήρια.)

Τη λύση για πραγματική υγεία μας τη δίνει η Νο 1 εταιρεία στο χώρο της υγιεινής διατροφής  AQUA SOURCE  με μοναδικά souperfoods.

Τα προιόντα της επειδή είναι τροφές έχουν πιστοποίηση απ΄όλα τα αντίστοιχα υπουργεία γεωργίας της κάθε χώρας ξεχωριστά. Όλα τα προιόντα της εταιρείας μας αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά αποτελούν ένα μικρό θαύμα εκτός απ΄την προαναφερθείσα πιστοποίηση όλα τα προιόντα έχουν πάνω τη σφραγίδα GM FREE (Γενετικά ΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΗΜΕΝΟ). Αυτή η σφραγίδα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο προιόν. Έχουν εγκριθεί απ΄τη Vegan Society του Λονδίνου, η οποία έχει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης.

Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι τα προιότα της Αqua Source  όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο είναι ζωντανά και αφομιώσημα. Έχουν αποξηρανθεί με την μέθοδο της βιοενεργούς αφυδάτωσης ώστε να μην καταστρέφονται οι βιταμίνες τους. Τι σημαίνει είναι ζωντανά: Σημαίνει ότι είναι απορροφήσιμα 100% απ΄τον οργανισμό και αυτή είναι η τεράστια ΔΙΑΦΟΡΑ με όλα τα΄άλλα προιόντα της αγοράς που υπόσχονται…υπόσχονται…υπόσχονται αλλά τελικά δεν κάνουν τίποτα… Γιατί? Γιατί δυστυχώς ότι κυκλοφορεί στην αγορά είναι ‘’νεκρό’’….

Ας δούμε μερικές απ΄τις  υπερτροφές της Αqua Source υπερσυμπυκνωμένες και αφυδατωμένες σε σκόνη μέσα σε κάψουλες

Ξεκινάμε αποτοξίνωση πεπτικού με τα 4 ακόλουθα προιόντα για να καθαρίσουμε τα έντερα ώστε να μπορούμε ν΄απορροφούμε θρεπτικά στοιχεία.

 

AFA  ή κυανοβακτήριο ή bluegreen algae. O βασιλιάς των υπερτροφών.

 (Περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία, πρωτείνη 60%, την υψηλότερη ποσότητα χλωροφύλλης στον κόσμο, πολλή υψηλή ποσότητα σιδήρου, ιχνοστοιχεία, νευροπεπτίδια, πολύ πλούσιο σε μέταλλα, και τα 8 βασικά αμινοξέα, όλη τη σειρα Β ειδικά μεγάλη περεκτικότητα σε Β12 και Β καροτίνη)

Θρέψη, ενέργεια, ευεξία, νεότητα, μακροβιότητα. Αντιοξειδωτικό, αποτoξινωτικό, πρόληψη, ενεργοποίηση μηχανισμού αυτοίασης, αυτοάνοσα, εξισορροπιστικό του αίματος.

 

Digestive (ένζυμα) :  βοηθούν τη διάσπαση των τροφών και βοηθούν στον  καθαρισμό της πεπτικής οδού απ΄όπου περνάει η τροφή

Η AquaSource έχει συνδυάσει τα ένζυμα με τα Φύκια AquaSource Algae τα οποία παρέχουν επιπλέον υποστήριξη και φυσική Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β12 και Βιταμίνη B5.

Η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης αλλά και στην  φυσιολογική  λειτουργία του Νευρικού και του Ανοσοποιητικού συστήματος.

 Achidofilus: προβιοτικά (φιλικά βακτήρια) που καθαρίζουν το λεπτό έντερο. Περιέχουν και afa (γαλαζοπράσινα φύκια λίμνης Klemath,ο βασιλιάς των υπερτροφών)

 

Βifidus:  προβιοτικά ( φιλικά βακτήρια ) τα οποία καθαρίζουν το παχύ έντερο απ τις βρωμιές. Περιέχουν και afa (γαλαζοπράσινα φύκια λίμνης Klemath,ο βασιλιάς των υπερτροφών)) Βοηθούν στον απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.

 

Aφού λοιπόν καθαρίσουμε το πεπτικό ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού μας τότε  μπορούμε να πάρουμε τις ακόλουθες υπερτροφές (super-foods) σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δώσω.

 

 

Collostrum 3 : Πρωτόγαλα των 12 πρώτων ωρών από αγελάδες υψίστης βιολογικής ανάπτυξης.

Eνεργοποίηση μηχανισμού αυτοίασης, αντισώματα, ανάπλαση κυττάρων, χτίζει μύες, κόκκαλα, ιστούς, λιποδιαλιτικό, αντιγηραντικό, αντιφλεγμονώδη (ιούς, βακτήρια, μύκητες, μικρόβια), αυτοάνοσα. Φυσικό ισχυρό αντιβιωτικό κατά των λοιμώξεων!

 

 

 

 

 

 

Green enegy  Περιέχει: Afa-Χαβάη Σπιρουλίνα -οργανικό τριφύλλι ( σπόροι άλφα-άλφα) , ισχυρό αντιοξειδωτικό-πρωτείνες, ενέργεια. Για κούραση, μνήμη και ακατάστατο πρόγραμμα σύττισης.

 

 

 

 

 

Berry-power κοκτέιλ  ποικιλίας  μούρων. Ισχυρά αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη!

 

 

 

 

 

 

 

 

Μaca:  Βότανο από μεγάλο υψόμετρο στο Περού Για το άγχος, κατάθλιψη, έλειψη ενέργειας, για ευεξία,ορμονικό, λίμπιντο ( Δεν πίνουμε αμέσως νερό! )

 

 

 

 

 

 

 

Flexibility: (Για τις αρθρώσεις ,ανάπλαση χόνδρων, ισχυρό αντιγηραντικό και αντιφλεγμονώδη, αντιρυτιδικό.) Περιέχει κολλαγόνο, υαλουρονικό και χονδροιτίνη.

 

 

 

 

 

 

 

Osteoforte: Περιέχει Ασβέστιο για κόκκαλα και μύες, βιταμίνη D που συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, Κ2  και μαγνήσιο που βοηθάει στη μείωση της κόπωσης.  Πρόληψη κατά της Οστεοπόρωσης, γερά κόκκαλα και μύες!

 

 

 

 

 

 

Fatty-acid (Συνδυασμός 88  φυτικών λιπαρών οξέων). Για τα τοιχώματα των αγγείων, Φλεγμoνικές καταστάσεις, συνεχόμενο stress,προστασία αλλά και θεραπεία σε αρθρίτιδα. καλή λειτουργία της καρδιάς, λιπαίνει αρθρώσεις καλή λειτουργία ορμονικού, , επιδερμίδα, μαλλιά, νύχια.

 

 

 

Βιταμίνη D: Περιέχει :Μαγνήσιο (από βιολογικό θαλάσσιο μαρούλι),
Ασβέστιο (από φυσικά ασβεστολιθικά φύκια, συλλεγμένα από τη φύση) –
Βιταμίνη D που προέρχεται από βιολογικά μανιτάρια 
Βιταμίνη Κ2 

         Kαθημερινά να παίρνετε βιταμίνη D… γιατί:

  • Βοηθάει στην πρόληψη της ραχίτιδας στα παιδιά
  • Βοηθάει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης στους ενήλικες
  • Ενισχύει τη νευρομυϊκή λειτουργία
  • Βοηθάει στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου
  • Προστατεύει από τα καρδιοαγγειακά νοσήματα
  • Προλαμβάνει τη νόσο Alzheimer
  • Βοηθάει στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος
  • Μειώνει τις φλεγμονές στο σώμα
  • Ρυθμίζει την ομαλή κυτταρική διαίρεση
  • Πρόληψη κατά του Καρκίνου

 

Q10  Φυσικό συνένζυμο  που υποστηρίζει την υγεία και εξασφαλίζει μακροχρόνια ζωή. 

Συνένζυμο με ζωτική σημασία για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Αν η ποσότητα του Q10 μειωθεί κατά 25% παρουσιάζονται λειτουργικές διαταραχές και ασθένειες . Αν η ποσότητα μειωθεί  κατά 75% επακολουθεί θάνατος συνήθως από καρδιακή ανεπάρκεια.

Όταν οι άνθρωποι (κυρίως οι μεγάλες ηλικίες ηλικίες ) παίρνουν επιπρόσθετο συνένζυμο Q10 νιώθουν σημαντική αύξηση ενέργειας και μικρότερη ανάγκη  ύπνου. Δημιουργείται το φαινόμενο της ανανέωσης!

Το προιόν  συστήνεται για: την καρδιά , προάγει το μεταβολισμό και υποστηρίζει τους μύες, περιοδοντίτιδα, ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό.

προβλήματα κινητικά, αγγειοκαρδιακά, νευρικά.

Επίσης ιώσεις, διάφορες κοινές παθήσεις, για όλους τους ανθρώπους ηλικίας  άνω των 30, για αθλητές, εύκολη κούραση, έλλειψη ύπνου, υπερκόπωση μετά από δουλειά, στρες κ.α

Μειωμένη κινητικότητα σπερματοζωαρίων, σεξουαλική ανικανότητα και άλλα σεξουαλικά θέματα, πρόωρη γήρανση και για όλους όσους θέλουν περισσότερη ενέργεια

 

Collagen Plus

Συμβάλει στην ομορφιά (μαλλιά, δέρμα, νύχια ) και αρθρώσεις, το κολλαγόνο πρόσφατα έχει αποτελέσει το επίκεντρο έρευνας και σε άλλους τομείς της υγείας αλλά ιδιαιτέρως στον τομέα του πεπτικού συστήματος. Η Βιταμίνη Β12 και η Βιταμίνη Β5 που περιέχει συμβάλλουν στην μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.Η Βιταμίνη Β12 επίσης συμβάλλει  και στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού & ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και στην φυσιολογική διανοητική απόδοση

 

Οι διατροφολόγοι επίσης  συστήνουν συχνά το κολλαγόνο σε άτομα :  που έχουν άγχος ή έχουν υποστεί σωματικές βλάβες ή έχουν κακή υγεία πεπτικού συστήματος ή έχουν υψηλά επίπεδα φλεγμονής και ίσως πόνο ή μετά από χειρουργική επέμβαση –  λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας του σε γλυκίνη και προλίνη, δύο πολύ σημαντικά αμινοξέα που απαιτούνται για την διαδικασία επούλωσης.

Περιέχει φυσικής μορφής: Βιταμίνη C , Βιταμίνη Β12  ,  Βιταμίνη Β5  ,Lithothamnium sp. (Κόκκινα φύκια) , Υαλουρονικό οξύ (από σόγια) , Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό μαγνήσιο

 

 

Super antioxidant Περιέχει τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά, αντιφλεγμονώδη στοιχεία όπως η ΠΥΚΝΟΓΕΝΟΛΗ  που είναι και παράγοντας νέκρωσης των όγκων. Ισχυρό αντιγηραντικό!

 

 

Turmeric complex  Περιέχει: κουρκουμά, Bromelain, Ginger ,φύλλα ελιάς, κανέλα, λευκή Ιτιά , μαύρο πιπέρι, Αλόη βέρα.

Αναγέννηση εγκεφαλικών κυττάρων. Ανακούφιση πόνων και χαλασμένων αρθρώσεων. Ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιμυκητιακό, αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδη. Τραυματισμοί των τενόντων και των συνδετικών ιστών, βοηθάει σε διαστρέμματα  των αστραγάλων  και στις επώδυνες χρόνιες βλάβες των αρθρώσεων.

Μείωση της ναυτίας και ανακούφιση των εμμηνορροϊκών συμπτωμάτων. Υποστήριξη πέψης, προστασία από τα γαστρικά έλκη που προκαλούνται από την ασπιρίνη. Ενισχύει την πέψη και βοηθάει προληπτικά στις διαταραχές της πεπτικής οδού, βοηθάει στη διάσπαση της πρωτείνης κατά τη διάρκεια της πέψης. Έχει αντιπαρασιτικές ιδιότητες, αποτοξινωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες (Μείωση θρόμβωσης). Βοηθάει στη μείωση της βλέννας στο λαιμό και στη μύτη (αλλεργίες) και ενισχύει γενικότερα στις λειτουργίες αποβολής βλέννας που παράγει το σώμα. Καταστρέφει τα δηλητήρια που επιτίθονται στο σώμα.

Βελτίωση της νοητικής λειτουργίας στις γυναίκες της μέσης ηλικίας, για υπέρταση, καύση λίπους της κοιλιάς. Βοηθάει στους πόνους της περιόδου και του στομάχου, έλεγχο σακχάρου.

 

Μοοn Balance:  Ενέργεια, ζωντάνια, θρέψη Συνδυασμός θρεπτικών στοιχείων για την κλιμακτήριο. Ηρεμεί τις ορμόνες και εξισορροπεί τον οργανισμό. Ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΝΕΟΤΗΤΑ, ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ? ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!

θρεπτικών ουσιών αποδίδουν το καταλληλότερο προϊόν για την διατήρηση της ευεξίας και της ζωτικότητας κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Πεπτικά ένζυμα έχουν επίσης προστεθεί ενισχύοντας στο μέγιστο την απορρόφηση.

 

 

ΓΕΥΜΑΤΑ ( αντικατάσταση γευμάτων)

Super  energy:  με ενεργό κριθάρι και Colostrum για ενέργεια, εξισορόπηση μεταβολισμού, ανοσοποιητικό, πεπτικό

 

 

Lighten up: Πρωτεινικό γεύμα πλήρη σε θρεπτικά στοιχεία,

αντικατάσταση γεύματος, για ανάρρωση από ασθένεια, ανθρώπους που αδυνατούν να πάρουν στερεά τροφή και κατάλληλο και για αδυνάτισμα με συνδυασμό υπερτροφών

 

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΝΕΟΤΗΤΑ, ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ?

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!