Rejuvance

Lifting προσώπου – λαιμού χωρίς προιόντα & μηχανήματα

 Τι είναι το Rejuvance;

Το Rejuvance είναι ένα ολιστικό lifting προσώπου που έχει δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg.Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά από την Julie Hardenberg.

Η λέξη Ολιστικό προέρχεται από την Ελληνική λέξη όλον-σύνολον και σημαίνει πως ένα ον για να είναι υγιές πρέπει να υπάρχει ισορροπία δηλαδή υγεία σε σωματικό σε ψυχικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Το Rejuvance και οι εναλλακτικές θεραπείες που υπάρχουν σήμερα επιδρούν στο όλον του ανθρώπου.

Η τεχνική του οφείλεται σε ακριβείς κινήσεις των ακροδακτύλων που απελευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και εξαφανίζουν την ένταση από τους μύες του προσώπου και παράλληλα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το Rejuvance εργάζεται σε τρία βασικά επίπεδα τον συνδετικό ιστό, τους μύες και τους μεσημβρινούς-ενεργειακά κανάλια.

Οι μύες του προσώπου δουλεύουν καθημερινά είτε ενεργά είτε παθητικά. Οτιδήποτε βιώνουμε καθημερινά το αποτυπώνουμε στο πρόσωπο μας. Οποιοδήποτε συναίσθημα ακόμα και σκέψη επηρεάζουν τους μύες του προσώπου.

Με το Rejuvance ανασηκώνεται και αναζωογονείται κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στοιβάδες των μυών.

Βασική θεραπεία του Rejuvance

Η βασική θεραπεία του Rejuvance αποτελείται από έξι συνεδρίες σε εβδομαδιαία βάση.

Καθεμία συνεδρία εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Κατά την θεραπεία δεν χρησιμοποιούνται ούτε λάδια ούτε κρέμες ή μηχανήματα με ηλεκτρικό ρεύμα. Μετά την συμπλήρωση των έξι συνεδριών, η επανάληψη κάποιων από αυτών συντηρεί και εμβαθύνει τα αποτελέσματα.

Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε κάποιες μεμονωμένες συνεδρίες πριν από κάποιο σημαντικό event όπως γάμο, δεξίωση, βάφτιση κ.α.

Τι επιτυγχάνουμε με το Rejuvance;

  • Λείανση των ρυτίδων και εξαφάνιση των λεπτών γραμμών
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας 
  • Απομάκρυνση τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα
  • Πρόσωπο πιο λείο και πιο εκφραστικό
  • Αντιγηραντική δράση
  • Μείωση των μαύρων κύκλων των ματιών 
  • Μείωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια Απαλλαγή από στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες
  • Ανόρθωση του οβάλ του προσώπου ανάλογα με την υπάρχουσα χαλάρωση.

Πότε να το αποφύγουμε 

Η τεχνική της Rejuvance συνδυάζεται με τη συμβατική αισθητική. Οι περιπτώσεις στις οποίες αντενδείκνυται αφορούν πάσχοντες από σοβαρές δερματολογικές παθήσεις, εγκύους, καθώς και όσους έχουν κάνει οποιαδήποτε θεραπεία τύπου «μεσοθεραπείας» (μπότοξ, filler, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ).

Για καλύτερα αποτελέσματα

Η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της μεθόδου επιτυγχάνεται όταν, παράλληλα με τις συνεδρίες, ακολουθείται και ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, χωρίς να παραμελείται η ενυδάτωση του οργανισμού και η ήπια σωματική άσκηση, ενώ συστήνεται η αποφυγή προϊόντων ομορφιάς με χημικά συστατικά.