Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου

 Προσφορά  γνωριμίας 29 από 40e  για 1 μη ενέσιμη Mεσοθεραπεία  προσώπου με mesococtails με τη χρήση DermoRoller  by Marys Spa για σύσφιξη, ενυδάτωση, επαναφορά της ελαστικότητας, άμεσο γέμισμα ρυτίδων, λεύκανση, τόνωση, αντιγήρανση.

Η Μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ!

Μια ανώδυνη Μεσοθεραπεία προσώπου με Dermοroller με κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ισχυρούς φυτικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες με θεαματικά αποτελέσματα!!

Επανάσταση στην αντιγήρανση  προσώπου-λαιμού, ντεκολτέ.

                                                                  

 

 

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως

στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς η σφριγηλότητα και η λάμψη του δέρματος γίνονται ορατές μετά από τις πρώτες κι όλας εφαρμογές.

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα και στο πρόσωπο (Mεσοθεραπεία προσώπου) χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας.

Στη μη επεμβατική Mεσοθεραπεία, δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (dermaroller), μέσα από τα οποία, τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Στόχος της Mεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος οδηγεί στην συνάθροιση κυττάρων, την δημιουργία ινοβλαστών και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με την χρησιμοποίηση των μεσοθεραπευτικών ουσιών.

Οι ελεγχόμενοι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωση του δέρματος με τον σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, γέμισμα των λεπτών ρυτίδων ή ουλών από μέσα προς τα έξω και πλήρη ενυδάτωση!

Τ΄ αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!!

Η τεχνική της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermoroller  είναι ανώδυνη, ενώ για όλες τις θεραπείες υπάρχουν πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Οι θεραπείες προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ με το σύστημα της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermoroller  αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα που επιφέρει η γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, χαλάρωση. Η τεχνική αυτή αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, αλλά και την αιμάτωση των ιστών, με αποτέλεσμα την διέγερση της παραγωγής των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αποτελούν βασικό στοιχείο παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία ευθύνονται για την διατήρηση του ελαστικού και λείου δέρματος .
Η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Dermoroller  χρησιμοποιεί μία κατοχυρωμένη φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ανοσοδιεγέρτες και φυσικά εκχυλίσματα. Η διαδερμική διείσδυση επιτυγχάνει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος χάρη στην επαναδόμηση του κολλαγόνου, στην ενυδάτωση και την σύσφιξη του δέρματος.

Οι θεραπείες εφαρμόζονται σε:

  • Πρόσωπο
  • Μάτια
  • Λαιμό
  • Ντεκολτέ

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία Dermaroller  εισάγει μία σημαντική ανακάλυψη στο χώρο των Αισθητικών Εφαρμογών.

 

 Mary’s Spa  Καππάτου Μαίρη:  Εναλλακτική Αισθητικός, Ολιστική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ολιστικής Ιατρικής 3ης χιλιετίας

Τηλ: 697 8299914 10π.μ-10μ.μ, Σάββατο έως 7μ.μ, πλην Κυριακή   www.marysspa.gr