Ο χώρος μας

Σ΄ένα όμορφο,ζεστό,φιλικό περιβάλλον, στο κέντρο αισθητικής στο Νέο Ηράκλειο, απολαύστε υπηρεσίες Ολιστικής Θεραπευτικής, υψηλές υπηρεσίες Εναλλακτικής Αισθητικής προσώπου-σώματος και Κρυσταλλοθεραπείες από έμπειρη επαγγελματία με 18 χρόνια πορεία στο χώρο της υγείας (σε όλα τα επίπεδα) και της ομορφιάς σε πρόσωπο και σώμα.

Μέλημα μου είναι φεύγοντας απ΄το χώρο μου να είστε ξεκούραστοι,;όμορφοι, φρέσκοι, χαρούμενοι, αναζωογονημένοι και απαλλαγμένοι από εντάσεις, άγχος , stress, πόνους, που δημιουργεί η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, καταστάσεις που επιβαρύνουν και ταλαιπωρούν την ψυχή και το σώμα μας..

Μαζί θα επιλέξουμε την κατάλληλη υπηρεσία υγείας ή ομορφιάς προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις!

Αναλαμβάνουμε και ζευγάρια

Οι υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και ομορφιάς γίνονται με φυτικά προιόντα υψηλής ποιότητας  που αποτοξινώνουν,ενυδατώνουν, τονώνουν και θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Ολιστική Ιατρική 3ης χιλιετίας

Κάθε 2 εβδομάδες ημέρα Δευτέρα  ώρα:19:30-22:00 γίνονται Παρουσιάσεις Ολιστικής Ιατρικής 3ης χιλιετίας (το επόμενο βήμα) για όσους αγαπούν τον εαυτό τους και ενδιαφέρονται ν΄αποκτήσουν πραγματική υγεία, ενέργεια σε υψηλά επίπεδα, νεότητα, ομορφιά και μακροβιότητα  με  απλό φυσικό τρόπο.

Η Ολιστική Ιατρική 3ης χιλιετίας ασχολείται με την υγεία σε όλα τα επίπεδα (Φυσικό-Συναισθηματικό-Νοητικό-Πνευματικό)

Για τον φυσικό αυτό τρόπο μιλούν παγκοσμίως  σε βιβλιογραφίες τους οι μεγαλύτεροι νομπελίστες ιατροί και τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά-ερευνητικά εργαστήρια.

Η συμμετοχή  στις ομαδικές παρουσιάσεις είναι δωρεάν και στις prive  το κόστος είναι 50 ευρώ

Ώρες επικοινωνίας για ραντεβού: 10π.μ -10:00μ.μ εκτός Κυριακή
Τηλ: 697 8299914

Ωράριο λειτουργίας: 10π.μ-9μ.μ Σάββατο έως τις 7μ.μ εκτός Κυριακής
Διεύθυνση: Διδυμοτείχου 3 Ηράκλειο Αττικής
Καππάτου Μαίρη (Ολιστική Θεραπεύτρια-Εναλλακτική Αισθητικός-Κρυσταλλοθεραπέυτρια-Σύμβουλος Ολιστικής Ιατρικής 3ης χιλιετίας)